Januar i tal

Antal løbeture: 1
Motionsnytårsfortsæt  er udskudt på ubestemt tid. Se pkt. 3

Næsten nøgenbilleder af Jesper Nøddesbo: 1.
Man har virkelig en god kollega, når beskeden: ”Hej, Jeg har en næsten-bar Jesper Nøddesbo til dig” dukker op i indbakken. Alle argumenter for ikke at betale licens er nu skudt ned, det er den vildeste form for public service, ever! Nu vil vi så godt bede om Spellerberg, Lindberg og Knudsen, kære P3.

nøddesbo

En forstuvet fod: 1.
Nej. Det er ikke en drukskade. Men når det bliver mørkt, så slukker man al gadelyset i Odense (??!!!), så man ikke kan se hvor man går og knalder derfor ud over en kantsten og lander på den helt forkerte side af foden, nemlig ydersiden af anklen.

En forstuvet hånd: 1.
Kom i klemme mellem mur og dør, da hund med 500 km/t eftersatte en kat

En smadret skulder: 1
Stod desværre med ryggen til, da hund med 500 km/t eftersatte anden hund. Eftersom det ikke lykkedes at blive skruet ned i græsplænen, gav skulder i stedet efter. Av!

Planer om getaway: Er holdt op med at tælle.
Er endt op med en blanding af roadtrip i Europa, ”Spis – bed – elsk ”–flugt til Bali, kombineret med yogaretreat i Caribien, portvinstur i Lissabon og et uvist antal år som parisienne.

Antal liter flødeskum indtaget: 4. Mindst. Jeg retfærdiggør det med, at det er LCHF-style, men tror ikke det er helt sådan, Jane mener det skal praktiseres

Hysteriske anfald: ca. 548 på uduelige Trendsales-købere, der tydeligvis ikke kan læse, stiller spørgsmål, der allerede er besvaret, løber fra allerede indgåede handler og underbyder så skamløst, at man er fristet til at skrive: ”F*ck dig”.

EM-håndboldnedtur: Det taler vi ikke om. Blev der sagt!!!

Antal korrespondancer med mandlig ven om M/K kropsbehåring foranlediget af førnævnte Nøddesbo-billede og vildfaren sms: Mindst 8. Hvilket er mindst 8 for mange. Ingen har glæde af den slags venneviden.

Overtræk: På samtlige konti, incl. hundens

Udsalgskøb: Meget begrænset i tilfælde af at bankmanden læser med. Ellers: Jeg har vist fået min fair share.

Antal forsøg på at overholde januar-kur: 31

Dage, hvor januar-kur er mislykkedes: 31

Bedre held i februar n’est pas?

English recap: My january in numbers. Actually it’s not much to brag about. I’ve eaten to much and spend too much money on sale, so let’s just leave it at that …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.