Hokus pokus – mig selv i fokus

Jeg er nemlig sprunget ud. Som designer! Hvilket er en overdrivelse af de helt store…

Jeg har længe manglet en halskæde i et superenkelt design, så den kunne sættes sammen med andre kæder og bruges alene diskret til hverdag, men kunne bare ikke lige den helt rigtige.  Så faldt jeg over et fint armbånd hos HandcraftedCph, der havde noget af det, jeg efterspurgte, så jeg spurgte flinke Anders, der står bag smykkerne om han kunne lave designet, hvis jeg selv tegnede – et volia, det kunne snildt lade sig gøre.

Så jeg tegnede og fortalte og Anders kreerede, indtil vi endte op med denne:

handcraftedCph

 

En fin enkel cirkel, der sidder tæt om halsen, så der er plads til en anden kæde fx. en lovetag-kæde fra Jane Kønig, som jeg har på nedenunder.

Jeg er super glad for den og prisen var mere end rimelig; 300 kr. for en specialdesignet kæde. Faktisk er den, efter et flash på Instagram, endt med at blive så populær, at der er adskillige flere, der har købt “min” kæde. Det er da lidt sjovt (Og nok mere Anders’ ære og ikke min)

Der er mange flere smykker på HandcraftedCph s facebookside, hvor man også kan bestille. Der er varme anbefalinger herfra.

English recap: I’ve designed this necklace for myself and it is now avaible at the show HandcraftedCph. You can find it on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.