Få det du ønsker dig allermest på udsalg

udsalg

Hvis man kigger i mit klædeskab (Og de 10 flyttekasser, der står til opbevaring et sted i byen), så skulle man tro, at jeg bor henne i Sex and The City. Eller går til vanvittigt mange fine events. Intet kunne være længere fra sandheden og alligevel har jeg utroligt mange kjoler og stiletter, der er alt andet end hverdagsegnede og ofte også for fine til fester. Og alligevel sidder jeg nu og savler over den ene mere fantastiske kjole end den anden, som jeg må eje, fordi de nu er på udsalg.

Det er lige omkring her, at du (og jeg) skal stoppe os selv, for den der kjole, der vil være så fantastisk til en eller anden fest i fremtiden, vi ikke er inviteret til endnu, kan godt være et dyrt køb, når den 1) Ikke passer til den festlige lejlighed, der dukker op eller 2) Vi hellere vil have noget andet på – og ja, du ved lige så godt som mig, at det vil ske.

Når det gælder udsalg, så skal du, med militær præcision, lægge en plan og du skal holde dig benhårdt til den medmindre tilbuddet er så godt, at det er idiotisk ikke at slå til. Man er vel fra Jylland.

1) Tjek, hvad du mangler. Mangler, ikke godt kunne tænke dig…
Er det en frakke, vinterstøvler, sko, du kan gå i, ordentlige gryder, et perfekt jakkesæt? Det er det, du skal gå efter, for på udsalg har du råd til at købe den ekstra gode kvalitet, du måske ikke kunne få ellers.

2) Research. Find ud af præcis hvilken frakke, fra hvilket mærke, hvor den fås og hvornår pågældende butik/webshop starter udsalg. Prøv den også gerne på forhånd. Det er røvsygt at kæmpe sig til drømmekøbet og efterfølgende finde ud af, at det er den forkerte størrelse og ikke kunne få pengene tilbage, fordi det er købt på udsalg…

3) Noter gerne tingene ned. Hvis du har gemt linket, så kan du på 30 sek. klikke købet i kurven – foran alle de andre.

4) Hvis du er i tvivl, så er du ikke i tvivl. Lad være med at købe – med mindre du ved, at du kan få pengene tilbage.

5) Gå efter klassikere. En pæn taske, undertøj, god strik, køkkengrej, møbler. Alt det, der ikke er trendbaseret og som du jævnligt/dagligt har brug for.

6) Vær sikker på, at det reelt er udsalg. I mine øjne er det minus 50%. Det er 20-30 % rabat gir ikke rigtig noget, imo, men det er selvfølgelig et sats, hvor længe du tør vente.

Allerede nu brager udsalget derudad, og jeg synes det er sindssygt flabet, at mange begyndte den 23. december, så man kunne se de julegaver, der ikke engang var givet endnu, til halv pris, men det er der ikke noget at gøre ved. Benyt i stedet muligheden til at få købt de ting, du mangler og ønsker dig.
Magasin.dk, asos.com, riverisland.com, boozt.dk, Mango.com, nelly.com, gestutz.dk, andpants.com, net-a-porter.com, beautybay.com og ikke at forglemme : Mulberry.com er i gang nu.

Hvad er dine bedste udsalgstips og har du fundet gode fund og/eller udsalg? Del endelig i kommentarfeltet, så vi kan hjælpe hinanden

English recap: A guide: How to get your favorite items on sale. In short, do your research, sign up for newsletters and make a list to avoid the classic mistake: The things you don’t need, but only bought it because it was  cheep. Don’t!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.