Glade jul?

image

 

Status pt:

–   Ønsker mig reelt kun en ting til jul. Som ikke kan købes og som jeg ikke har en kinamands chance for at få.  Og det er ikke Ryan Gosling, selvom han i dén grad ville hjælpe. Tænk, hvor pæn han ville være under træet – dristigt draperet på juletræstæppet…

–  Alle julegaver er i hus. Så rigeligt. Er nemlig hende, der købte alle sine julegaver, glemte alt om det, købte julegaver igen og blev en smule overrasket over bunken af gaver – og trækket på kontoen. Naturligvis er alle uden til – og fra kort, så det bliver en fest at åbne pakker i aften. Ærgerligt, at jeg har glemt at ønske mig en hjerne, der virker …

–   Juletræ er til gengæld foræret til anden beboer i ejendommen efter flere uheldige incidents med Hund vs. Juletræ. Dyret er ikke klogt nok til at forstå, at legen ”Den pind er min og det er sjovest, hvis man kaster rundt med den” ikke er sjov, når pinden er et træ i en lejlighed.

–   Har indtaget julestillingen. Dvs. ædt så meget marcipan, at jeg ikke kan rejse mig fra sofaen. Taktikken er, at proppe så mange søde sager indenbords, at kvalmen overdøver smerte fra knust hjerte og tristheden over, at intet er som det burde være.
Den slags skal holdes nede med marcipan og portvin. Og der skal være rigeligt. Portvin har det med at hjælpe på meget (Hvem sagde mormor?)

Glædelig jul til alle, må I få opfyldt alle Jeres ønsker og en aften sammen med dem som I har allerkærest og et ekstra kram til Jer, der ikke synes julen er så fed. Tak for at I læser med, I er de bedste læsere man kunne ønske sig <3

 

English recap: My first christmas as a single girl in 10 years. In short: It sucks! Merry christmas.

 

 

One thought on “Glade jul?

  1. Pingback: Lille lykke #20 | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.