The julekalender 4: Vind de lækreste godter fra Summerbird

Regel nr. 1: Altid købe chokolade der, hvor der er smagsprøver.

Regel nr. 2: Hvis det er i Odense, så køb chokolade hos Summerbird i Kongensgade, hvor der altid er både to og tre forskellige slags smagsprøver.

Regel nr. 3: Forsøg at udvise en vis form for anstændighed omkring ovenævnte smagsprøver. Det er fx ualmindelig dårlig stil, at hapse af udstillingsmodellen, fordi man ikke liiiige evner at læse skiltet.

Regel nr. 4: Lad, i det mindste, som absolut minimum, være med at semibrokke dig over, at der er tape på de chokolader, du fuldstændig uautoriseret spiser af udstillingsmodellen!!!

Det burde altså være forbudt, at bære sig sådan ad.
Mit eneste forsvar er, at det havde været en ualmindeligt crappy dag og jeg var rimelig rundt på gulvet. Og at ”Nix pille”-skiltet ikke var særlig stort og at de burde sætte advarselstrekanter op med sådan nogen som mig på fri fod, for jeg kan jo ikke styre det og det burde de vide, når jeg nu er stamkunde. Og afhængig. Så i virkeligheden er det Summerbirds egen skyld – er det blevet til ifølge min logik…

Hun tog det også meget pænt, Summerbird-damen og afslog bestemt, da jeg tilbød at betale for mit faux pas:
”Det kunne jo være sket for alle. Det skilt ER faktisk ret lille”, sagde hun sødt.

Det ved jeg så ikke helt om jeg tror på, men det er et meget fint eksempel på en meget fin kundeservice og selvom jeg lavede the walk of shame derfra, så tør jeg godt komme tilbage, fordi hun var så sød.

Så lad det eksempel tjene til skræk og advarsel, når jeg nu sætter gang i 4. og sidste adventskonkurrence som – naturligvis – er en uanstændig omfattende chokoladebombe fra de flinke mennesker hos Summerbird:

summerbird

Der er flødeboller i den særlige juleudgave, lækre tapaschokolader, cacaomandler, mandler med nougat og chokolade og så de helt forfærdelige lakrids-hvid chokolade – karamel kugler som er bedre end heroin.  Jer, der følger med på Instagram ved, hvor galt det kan gå med dem…

Reglerne er super simple:
Giv bloggen et like her og du er med.

Konkurrencen slutter torsdag den 26. december, så der er håb om, at godterne når frem så de måske kan være del af en nytårsfest. Om guderne, vejret og posten vil det. Som I ved har jeg lidt dårlig karma i den retning, så bær over med mig, hvis det ikke lykkes.
Og, jeg ved godt, at jeg oprindelig skrev søndag den 22 dec, men da alle har så travlt op mod jul og det er en vidunderlig præmie, så synes jeg flest muligt skal have chancen for at deltage. (Og en lille smule fordi, at jeg havde så mange tømmermænd efter en vidunderlig gløggfest, at jeg kom til at spise noget af det og lige skal have tanket op igen, men det behøver vi ikke sige til nogen!)

ENGLISH RECAP: Sorry, this give away is for my Danish readers only.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.