The julekalender 3: Vindere af chokolade og skønhedsgodter

Der var en ting, jeg skulle huske i dag. En!!!

Og gæt så hvad jeg glemt, jep, at finde vinderne af chokolade og skønhedsgodter. Det der jul kan jo hyle enhver ud af den. Til gengæld har jeg været til det fineste og mest overdådige gløgg-arrangement hos et virkelig dejligt menneske med lutter skønne mennesker som gæster, blandt andre hende her, og det skal man ikke kimse af, så bedre sent end aldrig med konkurrencen, som man siger.

Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne sende chokolade og rynkeudglattere til alle, men Random.org har været i spil og fundet tre heldige vindere:

Rikke (Der er flere Rikke’r i kommentarfeltet, men det er hende, der har noget med blommer i Madeira) løber med chokolade og skønhedspakke, mens Rikke Sørensen og Heidi L. begge kan få varmen med en masse chokolade.

Tillykke!

Send mig en mail på: hello@candthecity.dk, så sørger jeg for, at der kommer præmier afsted til Jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.