Frit lejde på gøglerdrab

Jeg brugte det meste af lørdagen på at regne ud, hvad det egentlig vil koste i straf, hvis man kommer til at slå en, der spiller på lirekasse ihjel. Ikke at jeg sædvanligvis er den morderiske type – med mindre folk selv er ude om det – og det er der nogen, der er. Fx den, der bruger en hel dag på at spille lirekasse i min baghave. Det er ikke musik, det er ikke kunst, det er ikke hyggeligt og det er ikke julet. Det er fucking gøgl og det har absolut intet at gøre i min baghave, hvor der blev liret så højt, at konen lige så godt kunne have stået midt på mit stuegulv.

Det blev  i øvrigt slet ikke bedre af, at harmonikaspillende, udklædt dude tilsyneladende havde bestemt sig for, at de skulle have noget duet kørende, hvilket betød et sammensurium af gøglermusik, der var fuldstændig ude af takt. Prøv at forestille Jer musikken i Snehvide og de 7 små dværge, hvor den ene, der spiller er på speed og den anden er stenet af tjald… Sådan lød det. I 10 stive timer både lørdag og søndag. Efter sådan en omgang er man parat til at tilstå hvad som helst. Lirekasse & harmonikamusik ude af takt er mere effektiv tortur end waterboarding og Abu Graib-fængslet til sammen!

Det afstedkom en hel del hede fantasier om, det er bedst at smide en håndgranat ind i det skide julemarked, overhælde boderne med benzin og komme til at tabe sin cigaret eller om det er mere diskret at agere skarpskytte.
Men så kom jeg til at tænke på, at jeg umuligt kan være den eneste, der er på randen af sindssyge ved at have den pivfalske udgave af Jingle Bells kørende på repeat. Måske kan der være en fordel i at melde: ”Ja, det var mig, der slog gøgleren ihjel” for er det ikke noget med, at der er frit lejde på gøglerdrab? Og er det så ikke rimeligt at forvente, at der vanker en slags præmie, hvis man sfår to gøglere slået ud med et smæk? Plus naturligvis en hyldest for mit store samfundssind og generel opretholdelse af ro og orden.

Det er rigeligt, at man tilsyneladende skal acceptere at folk maler sig blå i hovedet og løber skrigende gennem gågaden, når der er det der Harry Potter-festival (selvom jeg umiddelbart har svært ved at se sammenhængen) Men gøglere på ens egen matrikel, det må der simpelthen være regler imod – eller også må vi se at få lavet nogle. Omgående.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.