The Julekalender 3: Vind et halvt kilo chokolade og produkterne, der sletter alle decembers udfordringer

Så legede vi lige, at det her med at time indlæg, så de går på, på et bestemt tidspunkt rent faktisk virkede og at min plan om at forsøde tarvelige torsdage med adventstreats dermed havde holdt. I stedet for at jeg nu opdager, at der gik sovs og hopla i den og selv må til tasterne. Beklager forsinkelsen!

Jeg læste engang at kroppen selv ved, hvad den har brug for og beder om det. Så hvis man fx har vild trang til avocado, rejer eller chokolade, så er det fordi der er noget i, som man mangler. Det er vel overflødigt at sige, at det er det eneste kostråd, det nogensinde er lykkedes mig at overholde – især når det kommer til chokoladedelen.
Der må virkelig være noget i chokolade som er godt for mig, for det er en helt ustyrlig craving, jeg har kørende for tiden. Vi er i ligaen: Har spist 3 æsker blommer i madeira på en uge. Alene. Plus det løse som chokolademousse, smagsprøver og 300 gr. lækker chilichokolade ( Inden I slipper hånen løs i kommentarfeltet: Nej, blommer i madeira er IKKE mormor-slik! Vi er bare nogle, der har en kæmpe svaghed for fyldte sprutchokolader og ikke er bange for at stå ved det. Basta!)

choholade

Chokoladecravingen taget i betragtning, så blev jeg svært begejstret, da de søde mennesker hos Lifestylelab sendte mig en fin pakke med årets nye, hotte hit: Marabous 70 % chokolade med chili.
Den i detailhandelen arbejdende søster bekræfter hit-tendensen: Den er altid udsolgt.
Jeg har tidligere haft en ualmindelig kedelig oplevelse med chilichokolade, så jeg var noget skeptisk indstillet, men det her er noget helt andet. Ingen brændende chilismag, men bare dejlig, dejlig chokolade og så en efterfølgende behagelig varme i kroppen, perfekt til kolde vinterdage. Jeg har planer om, at der også skal laves ægte varm chokolade med den – når jeg får købt noget mere, for naturligvis er testerne allerede væk. Tror at den hotte varme chokolade og iskold flødeskum vil være en fræk kombi og med 70% chokolade, så er den jo også sund! (agtig)

Det vil naturligvis være helt helt urimeligt, at skrive så meget om chokolade, hvis ikke, der vankede en godbid – og selvfølgelig gør der det!
I anledning af julen smider de søde Lifestylelabbere 3 x 5 plader af den lækre chokolade i puljen, så der er hele 3 læsere, der vinder et halvt kilo  lækker, lækker chokolade.

Som kompensation for timing-fuckuppet ,er der en ekstra treat til en af vinderne i form af lækkert dullegrej, som min krop også craver for tiden.

garnier1
Jeg er intet mindre end afhængig af Garniers nye Perfect Blur creme til ansigtet. Den er hverken en bb – eller cc-creme, concealer eller primer, jeg kan bedst beskrive den som et rent viskelæder til ansigtet.  Den udvisker linjer, rynker, store porrer og indeholder et lysreflekterende pigment, der giver indtrykket af perfekt, fejlfri hud. Efter jeg er begyndt at bruge den, gider jeg ikke engang knalde pudder i ansigtet længere. Bare cremen på over den almindelige ansigtscreme og voila! Love it!
Som yderligere bonus er den ikke engang i handlen i Danmark endnu – og da selfies pt. er i bad standing får I et af pressebillederne, hvor modellen i siden med pennen viser sin hud au naturel og i den anden med Perfect Blur – og billedet har ikke været igennem den ellers obligatoriske Photoshop!
NB – hvis du ikke er til silicone i dine ansigtsprodukter, skal du undgå denne. Det er bla det, der giver den superglatte hud.

garnier

Med i bonuspakken er også Essie, der  har lavet den helt perfekte mørkerøde juleneglelak, Korres har en ansigtsmaske, der får trætte decemberansigter til at lyse op i den glød, der snildt kan konkurrere med de mange julelys og er det ikke nok, kan resten af skaderne snildt dækkes med denne concealer, der har en pensel med anti-wrinke serum i den ene ende og dækkende concealer i den anden ende. Det er intet mindre, end den perfekte camouflagepakke til ansigter, der måske er ved at være lidt juleræs-slidte.

Smid et lod i kommentarfeltet herunder, så finder random.org en vinder næste torsdag, den 19. december. 1 heldig sjæl får chokolade og bonuspakke, og 2 andre heldige får chokolade.  (Og da verden er uretfærdig, så er der ekstrapoint, hvis du liker bloggen. 

ENGLISH RECAP: Sorry, this give away is for my Danish readers only

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.