The julekalender 2: Vindere af skønhedsgodter

beautyspace1

Jeg er nødt til at indrømme, at jeg altså ret godt kan lide rollen som julemandens lille hjælper i form af adventskalenderen her i december. Det er dejligt at give og det er skønt, at både I og de andre glade givere har taget så godt imod mit lille projekt. Tusind tak fordi I vil lege med!!!

Hermed er vi også nået til at afsløre vinderne af adventsgave 2: Anne Kristine Poulsens beautybibel “Slip rynkehysteriet – flot hud uden hokus pokus” og lækre produkter fra Rudolph Care, Balance Me mv. Random.org har talt og vinderen af bog og goodies er: Lene og vinder af bog og overraskelse er Monica.
Jeg sender Jer en mail. Tillykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.