The julekalender 2: Vind den ultimative guide til smuk hud og dullegrej i topklasse

beautyspace1

Her kommer svaret på, hvorfor en vaskeklud til 5 kr. fra Ikea kan udrette mirakler, hvorfor meget fedt er meget sundt og gør dig smuk, samt svaret på hvorfor Botox er som at tisse i bukserne for at holde varmen. Hæng på og vind hele baduljen lidt længere nede i indlægget.
Jeg ved godt, at jeg kaldte det en adventskonkurrence. Men hold nu kæft, hvor er der mange julekalendre/adventskonkurrencer & giveaways på blogs, Instagram og Facebook. Skønt og dejligt at der er så mange glade givere derude!

Nu er jeg bare ikke sådan en, der bryder mig om at forsvinde i mængden. Og jeg synes torsdag er sådan en … kedelig dag. Der er stadig længe til weekenden og man kan mærke, hvordan ugens første fire dage har trukket tænder ud, så derfor skal der sgu være lidt lækkert og noget at glædes over. Så adventskalenderen ligger nu om torsdagen og så er der også håb for, at den fjerde og sidste treat kan nå frem inden jul – om Stormen Bodil, LortePostDanmark og karma i øvrigt vil det.

I julesokken i dag ligger intet mindre end en prægtig kvinde og hendes uundværlige skønhedsbibel.
Anette Kristine Poulsen fra bloggen Beautyspace har skrevet bogen ”Slip rynkehysteriet – Flot hud uden hokuspokus” som er strøget ind på samtlige bestsellerlister, bliver rost til skyerne af fagfolk og er den, jeg oftest forærer væk – fordi den virker!

Damen er dybt kompetent og fast skønhedsekspert hos de dejlige kolleger i GO’ Morgen Danmark. I bogen får du de fuldstændig ærlige og helt konkrete svar på, hvad der virker og hvad der IKKE virker, et opgør med åndede myter, skrevet på en måde, så den er en fornøjelse at læse. Et yderligere plus er, at hun er super kritisk, både med hvad man skal bruge og om det er pengene værd. Bare fordi det er fancy er det ikke ensbetydende med, at det virker og du risikerer derfor ikke, at smide børnepengene efter en virkningsløs, men møgdyr creme.

”Flot hud uden hokuspokus”, som gør op med antirynke-hysteri og fokuserer i stedet på at hjælpe os alle frem til en sund, stærk hud. Anette trækker på viden fra nogle af verdens dygtigste hudlæger, “cremekokke” og kosmetologer samt tips og erfaringer fra bla. Ole Henriksen, Andrea Elisabeth Rudolph, Ellen Hillingsø, Hillary Swank, Sonia Richter og andre kendte mennesker, der simpelthen bare ser godt ud.

Tipsene i bogen er fuldstændig håndgribelige og realistiske og giver også svar på fordommene/myterne om Botox, laser, parabener, mineralske olier og alt mulig andet, som ekspedienter ofte kloger sig på, men ikke ved en fis om. Og svaret på det med vaskekluden, der er, at det er nemmeste, billigste og hurtigste måde på at rense og exfoliere ansigtet på om morgenen, uden brug af rense – eller andre produkter. Smart!

Nu kan den blive din! En heldig M/K får bogen PLUS et rigt udvalg af Anettes egne favoritter bla. produkter fra Rudolph Care, Ole Henriksen, Balance Me m.fl. En anden heldig M/K får bogen PLUS en overraskelse. Altså en lille treat til den nette sum af ca. 1000 kr, så generøs er hun også.

Det eneste du skal gøre er:
1) At signe dig op til Beautyspaces nyhedsbrev, hvor Anettes insidertips lander direkte i din indbakke!
2) Like bloggen her
3) Lægge en kommentar i kommentarfeltet, så vi har din mailadresse.

Vinderen findes via lodtrækning, bliver kontaktet via mail og konkurrencen udløber den 12 december.

Og bare rolig: Du kan stadig nå at lægge billet ind på den første adventsgave med smuk, smuk kunst fra VISSEVASSE. De to heldige vindere findes på søndag den 7. december

English recap: It’s such a joy to see all the christmas calendar on blogs, Instagram and Facebook! Plenty of them are scheduled on sundays, so therefore I’ve mooved mine to thursday – and because I think thursdays are such a challenge with the weekend still far away. Todays treat are a real favourite of mine: One of the absolute best books of beauty- and skincare by Beautyspaces Anne Kirstine Poulsen. Even skinguru Ole Henriksen love it. The competition is for danish residents only, sorry.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.