Ond i julesulet

kalendergave

Er det bare mig eller har folk julet så meget på forhånd, at man får tanker om, at de både er på crack, steroider, antidepressiver og coke samtidig?!
Jeg troede vi var enige om, at julen begynder 1. december og at ryste på hovedet og være sure på de forretninger, der banker julepynten op allerede i oktober, men i år virker det til, at flertallet har accepteret, at julen er en realitet i november? De seneste 3 uger er Instagram nærmest væltet af billeder af hjemmegjorte julekager, pynt, dekorationer og folk i gang med deres 4. julefrokost – inden det overhovedet er blevet december.

Under ”normale” omstændigheder er jeg vel egentlig også en glad jule-gris og går all in på projektet, men som nylig single synes jeg simpelthen at julen sucks. Det er som om det der med, at julen er hjerternes fest, bliver skruet op med 4000% og virkelig bliver revet i næsen på en, når man er alene. Jul er nemlig lig med traditioner og når man, rent faktisk, rigtig godt kunne lide den familie, der nu mangler, så bliver savnet ekstra tydeligt. Plus de ting, der altid har været faste elementer i min december: Romantiske juleture, konfektmageri med tilhørende sjusser, familieture, julemarkeder og sjove overraskelser er pillet ud af ligningen. Og ikke at forglemme: Adventsgaverne!

Bevares, måske er det mig, der går lige rigeligt op i det. (Hvilket er løgn. Jeg er 4 år, når det kommer til gaver og er engang kommet til at åbne en, der slet ikke var til mig i begejstringsrus over en uventet overraskelse. Tal lige om lang næse!)
Heldigvis har jeg været velsignet med kærester, der også kunne se det sjove i det, men det er egentlig slet ikke gaverne, det handler om. Det sjove er i de små overraskelser, man, helt december-legitimt, kan hitte på og al omtanken, man kan lægge i at finde det, som man er sikker på vedkommende vil blive glad for.

Så selvom jeg i år er ond i julesulet og Grinchen, der hader julen, så bestræber jeg mig på at holde det for mig selv og i stedet tvinge en ja-hat på dyrke glæden ved at give.
Derfor er der kreeret et stk. adventskalender til bedsteveninden og et stk. adventskalender her til bloggen. Der er kick off i aften kl. 20 og trust me: Det bliver godt! (Og man behøver ikke være sur single for at deltage. Fyi)

English recap: This is my first christimas in a long time as a single girl and its kindda sad. But I still enjoy the joy of giving, so I’ve created a christmas calendar as a surprise for a friend of mine and also a lot of giveaways on the blog. Happy december.

 

One thought on “Ond i julesulet

  1. Pingback: Lille lykke #20 | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.