Få modellernes kultmærke til lavpris

Caudalie_Premier_Cru_Gift_Set_1379947050

Lavpris er måske så meget sagt, men som jeg flere gange har bjæffet om, så er jeg stor fan af det franske mærke Caudalie, som supermodeller, Hollywoodstjerne, skønhedsredaktricer og yours truely  (uden sammenligning i øvrigt!) har slæbt det med hjem fra Frankrig i årevis. Nu fås kultmærket endelig i Danmark hos Sephora, der har været så dejlige at bringe mærket til Danmark, men det er ikke den billigste hudpleje der findes. Heldigvis viser nettet sig endnu engang at være din ven.

Udover produkterne, så er jeg også ret vild med historien bag mærket, som jeg synes er så fin – ja, jeg er en sucker for romance og true love:
De to collegekærester, Mathilde og Bertrand Thomas, tager et sommerjob på hendes families vingård i Bordeaux i 1993.
Her bliver de introduceret til vinens fantastiske antioxidante evner og bliver inspireret til at skabe verdens første hudplejelinje, der er baseret på vinens fortræffeligheder. Dette er i 1993, men helt i tråd med tidens ”Stop spild af mad”-trend, er produkterne baseret på druekernerne, som ellers ville være gået til spilde i vinproduktionen. Det er nemlig dem, der indeholder den superpotente antioxidant-eleksir som Caudalíe er berømt for, fordi drueekstrakt – og olie er kendt for at sparke r*v, når det gælder om at beskytte og reparere huden. Produkterne er i øvrigt fri for parabener, ftalater, paraffin, mineralske olier, kunstige farver og andre ting, som mange gerne vil undvære i hudpleje.

Det er ikke den billigste hudpleje, men det er virkelig value for money, så imo er det alle pengene værd. Hvis du er blevet smittet af hypen og absolut må afprøve på egen hud, hvad jeg fabler sådan om, så glæd dig over at du lige nu kan slippe billigere ved den fornøjelse ved en tur på www.
Af mine egne favoritter kan du fx få et sæt med både dag – og natcreme, der giver glød, bekæmper rynker, virker udglattende på huden og ikke indeholder olie til 380 kr. Til sammenligning koster dagcremen alene 450 kr. i DK.

Den uforlignelige fugtserum, SOS Thirst Quenching Serum er absolut guld værd og genopliver vintertør hud på no-time fås til ca. 250kr mod 345 kr i dk. Det samme gælder denne vidunderlige dagcreme til tør og sensitiv hud, Vinosource Quenching Sorbet-Crème, der beroliger selv den mest hyperfølsomme hud. Den koster 185 kr i England og ca. 215 kr i DK.
Har du behov for noget potent anti-aging, så er Premier Cru sagen, der både udglatter, forbedrer elasticitenen, gør synlige linjer mindre og gør kål på mørke pletter. Her kan du score et sæt med både ansigts – og øjencreme til 435 kr mod 540 kr herhjemme.
Plus naturligvis kronjuvelen, den ekstremt populære Beauty Elixir, som både kan bruges som skintonic, fugtspray og som aftershave efter barbering (her tænker jeg på mænd…) til ca. 80 kroner for den mindste størrelse.

Og hvis nogen skulle finde på at give mig en tidlig julegave og invitere mig ned på Caudalies egen spa i Bordeaux, så siger jeg ikke nej! Det lader til at være himlens forgård.

caudalie-bordeaux-archi-1

Husk at du kan skrive dig op til nyhedsbrevet og få en mail, hver gang der er nyt på bloggen. Fx hvis du vil score dig nogle af de labre julegaver, jeg har på vej.

English recap: I absolutely adore the french brand Caudelie, and the history behind it. Now it’s finally availible in Denmark, but if you’re allready a fan and know what you what, i highly recommend buying it much cheaper online. You’ll find my favourites in the links above. And I wouldn’t mind a trip to the Caudelie spa in Bordeaux, France for christmas 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.