Når den gamle bredrøvede dame springer ud i nye klæder

Forleden var jeg til et event hos Noa Noa i Odense. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det mere end 20 år siden, at jeg sidst har sat benene i en Noa Noa forretning. I mine øjne er det et mærke til bredr*vede 45+ damer, med lidt alt for meget til gården og gaden, der forsøger at camouflere det med uklædeligt lag på lag og, underligt nok, identificerer sig med en ung dame med en cykelkurv fuld af blomster. (Jeg sagde jo, at jeg var ærlig.)
Men når der en sjælden gang sker noget i Odense, så tager man sig sammen og dukker man op – især fordi denne skønne dame også var en del af programmet. Og godt for det, for jeg må bide skammen i mig og sige: Shame on me! Der er virkelig sket noget hos det danske mærke.

Der er stadig mulighed for lag på lag, på den klædelige måde, men designmæssigt er der sket en gevaldig opgradering. Bare på min tur ind i butikken, så jeg intet mindre end 5 ting, der hellere end gerne må flytte ind i mit skab og dermed punkterede myten om, at Noa Noa kun er til ”gamle damer”. Jeg vil mere sige fra 25 år og opefter, tøjet kan styles op og ned meget enkelt, meget prisvenligt og – som meget stor fordel – fås i str. 34 til 46. Der var kvinder, der aldrig før i deres liv havde haft en kjole på, der blændende ud i lige netop kjole, fordi det er ret nemt at finde noget, der passer til ens kropsform. Med andre ord, så får man ret meget for pengene, og så kan det i øvrigt købes på nettet. Win!

Her er de favoritter, jeg umiddelbart kastede mig over:

1 blå noa noagrå oversize

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meget lækker strik i en helt fantastisk blå farve og i en mohairblanding, der gør den dejlig blød, men som ikke giver angora-fnul overalt.

Grå oversized jakke, der giver det helt rigtige casual city-look

kappe

sorte bukser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fantastisk kappe i uld, der gør læderjakken vintervenlig, i et godt snit, så man ikke ligner en af de fede duer på Rådhuspladsen.

Bukser med små læg foran, der er mægtig gode til at camouflere en lille topmave (Elsker bukser man kan spise i!)

Og en lang cardigan, der bare råber efterårshygge ud over det hele, gerne tilsat et par lækre læderbukser  og et par cool bootsicon til hverdag eller et par med hæle til festligere anledninger.

cardi

Som sagt, Noa Noa har en fin webshop, hvor du kan klikke det hele hjem. Og hvis du har brug for hjælp til, hvad du egentlig mangler i skabet ind du køber, så ved Christina Wedel virkelig, hvad hun taler om. Det gør de også i Noa Noas butikker – det er hende, der har undervist personalet, så du kommer til at blive dit most fabulous self.
Husk også, at du stadig kan tømme mit klædeskab. Har smidt lidt mere i shoppen 🙂

English recap: The danish brand Noa Noa has been re-designed and is now very appeeling to younger women. Great fitting and affordable prices makes it a great buy. If you prefer vintage I’ve got plenty of shoes and clothes for sale in my Tictail-shop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.