Dette indlæg destruerer sig selv om 48 sekunder

Vidste du, at du har 48 sekunder til at slå dit budskab fast, hvis du vil have folks opmærksomhed, enten på din virksomhed, din blog, din reklame eller dit produkt og på den måde få flere kunder?
Det er en amerikansk blogger, der minutiøst har udregnet statistikken og den betyder, at du skal komme til pointen i en hulens fart og ikke fedte rundt med lange indledninger eller fortællinger (Note to self!)

Derfor er der også evig kamp blandt reklamebureauer og virksomheder om, at lave det næste virale hit, altså en reklame, et billede eller slogan, der er så fedt, at folk deler det i vildskab på de sociale medier og det er overraskende svært at sætte på formel, hvad der hitter. De færreste havde nok forventet, at den skeløjede pungrotte Heidi fra Leipzig Zoo ville få flere end 330.000 fans på Facebook – alene ud fra et billede af dens aparte udseende.

Heidi pungrotte

Med andre ord, når det hitter, så hitter det virkelig og meget tyder på at flyselskabet Virgin American er godt på vej:

Virgin-America

Når jeg flyver er jeg allerede i fuld gang med den medbragte lekture, inden resten af passagererne er gået ombord og de endeløst kedelige sikkerhedsinstruktioner ser jeg a-l-d-r-i-g. (Dog tjekker jeg altid om min redningsvest er der. Overtroisk som jeg er)
Til gengæld har det altid undret mig, at selskaberne ikke har været bedre til at udnytte folks opmærksomhed, når 200 mennesker sidder tvangsbundet til skærmen og ikke har mulighed for at zappe. Det laver Virgin Atlantic om på nu med en, mildest talt, funky version af sikkerhedsinformationerne.
Se videoen her (Jo, du vil gerne se på stewardesser i stramme nederdele, der danser)

OG det er muligt for passagerer, at tilmelde sig casting til den næste video. Fra nu af vil jeg aldrig flyve med andre end Virgin Atlantic!
Hvis du nu har fået en ubændig trang til at rejse, så er der lige nu billige afbudsrejser en masse. Det er så billigt at rejse i november, at det ikke kan betale sig at blive hjemme. Seriøst. Tjek det ud her Dog kan der ikke garanteres dansende stewardesser…

Hvad siger I?  Vil I helst slippe for anekdoterne her på bloggen og have det hele serveret i første linje, eller er det ok med lidt historiefortælling?

English recap: You only have 48 sek. to get your reader/costumers attention. Something tells me, that Virgin Atlantic gets their message through with this new, funky safety on board video. I defininately wanna fly Virgin Atlantic!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.