I bar røv og håndtaske

Det er som om glæden ved at være blevet en størrelse 34, daler kraftigt, når man går ind i en butik for første gang i 8 måneder og bliver så topstresset over al den larm, musik og blinkende lygter, der åbenbart er blevet obligatorisk i tøjbutikker, mens jeg har været væk, at man ender med at stå ude i butikken uden bukser på.

Yessir.

Fredag eftermiddag, hvor alle er på shopping, finder man sig selv stående i trusse, jakke og taske midt i et meget neonlys-koldt butikslokale, fordi man har været nødt til at tage flugten fra prøverummet. Det er altså lige rigeligt til den ydmygende side, selvom det, trods alt, er glædeligt, at jeg ikke nåede ud på gaden…

Belært af denne erfaring konkluderer jeg derfor, at jeg bare skal fortsætte mit netshopperi som hidtil. Her kan man endda shoppe i bar røv, i ro og mag, uden at nogen griner og på det område er Zalando blevet min nye bedste ven, fordi deres service simpelthen er upåklagelig.

For det første er der fri fragt. (Seriøst, hvad SKER der for at det koster 80 kr. at sende en T-shirt? ) For det andet er der også fri returfragt og for det tredje behøver man ikke engang selv bakse med at få skrevet retursedler ud. Den sender de simpelthen til en, hvis man beder om det. Fantastisk! Og for det fjerde, så har de tit nogle vildt gode tilbud på helt nye varer, der koster fuld pris i butikkerne. Så selvom det egentlig var bukser, jeg kan passe, jagten gik på, så kom jeg også lige til at surfe forbi overtøjsafdelingen, fordi Zalando har et ret vildt udvalg af lækre læderjakker online. På tilbud. Også i mit yndlingsmærke Muubaa. På tilbud. Jawsi! Danske Vila og Vero Moda laver også nogle ret lækre jakker, som er meget prisvenlige.

Så i stedet for nye bukser som jeg alligevel glemmer at tage på craver jeg nu en ny jakke. Her er nogle af dem jeg overvejer.

1muubaa                                                             2muubaa

 

 

 

 

 

 

 

3vila       4mbym

 

 

 

 

 

 

 

 

5veromoda6michael kors

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Latterligt redigeringsprogram virker ikke, så det ser lidt rodet ud. I finder jakkerne her, her, her, her, her og her.

Det er bare et lillebitte udsnit, så hvis du vil se flere lækre læderjakker, også til mænd, så er linket her.

Mit eget klædeskab er også under heftig udrensning, så der er lagt flere ting i min TicTail-shop , priserne er sat ned og der er meget mere på vej…

English recap: I’m a huge fan of onlineshopping at Zalando.dk. My current obsession is leatherjackes. And i’m now selling a lot of my own clothes at my Tictail shop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.