Aldrig gå til frisør før du er følelsesmæssigt stabil

De fleste, i hvert fald kvinder, ved at behovet for at se nogenlunde ordentlig ud, stiger proportionalt med, hvor meget det roder indvendig. Altså, hvis man er i stand til at stå ud af sengen.

For det ikke skal være løgn, så gik verdens bedste frisør, nemlig min, ned med flaget på cirka samme tidspunkt som mig. Ikke et problem, når man bor i sin seng i 8 måneder, men efterhånden er vi ved at være nået dertil, hvor jeg ikke kan holde synet af mig selv ud og egentlig også synes jeg fortjener noget selfpampering. Frisør er dog stadig ikke vendt tilbage til sin pind. Og de andre er naturligvis bookede flere måneder forud.

Hvad gør desperat ulux-lignende kvinde så?

Hun bliver nærig på en utrolig dum måde ved at tænke:
”Visse vasse, hvor svært kan sådan nogle lyse highlights egentlig være at lave? Det kan jeg da få fikset på frisørskolen”.

Big mistake.

Huge!

For når man er midt i århundredets shitstorm, så smitter det naturligvis af på frisørkarma. Således får man tildelt den absolut mest håbløse af alle eleverne, der, for det første ikke taler et ord dansk. Fred være med det, så er der ro så længe. Desværre forstod hun heller ikke et ord dansk, så det jeg forsøgte at forklare hende, gled tydeligvis helt af. Hun vidste heller ikke rigtig hvad hun lavede og helt galt blev det, da hun også viftede alle, der prøvede at hjælpe hende, væk.

Opgaven lød på lyse highlights i bunden af håret. Fik i stedet bittesmå lyse striber i hele garnet. I den helt forkerte farve.

Resultat: Er nu mere sølvræv end Poul Schlüter himself. Ligner nok mest en kloak-rokke, der har ædt brintoverilte og skyllet efter med blåningmiddel. Ikke helt det look, jeg sigtede efter, skal vi sige det sådan?!

Værre endnu, så kommer frisør ikke tilbage foreløbig, så han kan ikke rette op på skaden og han er, seriøst, den eneste i hele verden, der kan få mit hår til at te sig ordenligt.

Hvem kender verdens anden bedste frisør?

Ellers går jeg simpelthen i seng igen!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.