Og dette bliver dagen, hvor I ser mig sove på Strøget

Hennes & Mauritz har i årevis haft kæmpe succes med at indgå forskellige samarbejder med store, kendte og, ikke mindst, anerkendte designere.
Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Versace, Sonia Rykiel, Jimmy Choo og Lanvin er bare nogle af dem og der er bestemt ingen grund til at afsløre, hvor lang tid jeg brugte i kø på H&M’ s site for at skovle nogle Choo-sko hjem.

I dag blev det så afsløret at den næste designer for den svenske tøjpusher er Isabel Marant, der er en af de absolut mest hypede designere pt. Hvem kan ellers, midt under FinansGrisen, lave støvler og sko, der er så populære at de meldes udsolgt i hele verden på et splitsekund – til 6000 kr. parret?!

Franske Isabel Marant har på mest succesfulde vis blandet chic parisermode med boho, rock n’ roll og fransk charme og bliver mere og mere populær efter hver sæson. Hun vil i forbindelse med H&M samarbejdet også lave herretøj, for allerførste gang.

Tøjet kommer i 250 butikker verden over + online den 14. november i år.

Nogen har bare at invitere mig til noget pre-shopping. Ellers bliver det den dag, jeg sover på Strøget.

Så er det sagt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.