Vind rejsegavekort til 10.000

Som I nok har bemærket, så har der sneget sig flere og flere rejseartikler og guides ind her på siden – og det kommer der meget mere af fremover.

Mens vi venter på, at jeg får taget mig sammen til at skrive dem færdige, vil jeg lige henlede opmærksomheden på, at Spies har skudt gang i en fantastisk konkurrence, hvor du kan vinde et rejsegavekort på 10.000 penge til en af Spies destinationer.

Fordi jeg er en idiot sagde jeg straks ”Ja”, da de flinke mennesker spurgte om, jeg vil være med-dommer i konkurrencen. Det var virkelig dumt og tydeligvis ugennemtænkt, for nu kan jeg jo ikke selv deltage og jeg gad ellers skidegodt ligge og slænge mig henne på det der Aruba. Eller Sicilien. Eller Capri. Eller Mallorca vil faktisk også være helt fint.

Men det skal jeg så ikke!

Sicilien

 

I andre heldigrøve, der har mulighed for at komme af sted skal til gengæld skrive røven ud af bukserne om jeres bedste ferieminde på jeres egen blog og derefter uploade det til Spies Facebookside. Rejsen behøver ikke at være med Spies, men destinationen skal være en af dem, som Spies rejser til. Læs meget mere om reglerne for konkurrencen , hvor der også står alt om hvordan konkurrencen foregår i praksis.

Mallorca

Og for dem, der går op i den slags: Nej, jeg har ikke fået en krone for at skrive dette indlæg, ej heller for dommertjansen, men jeg har på forventet efterbevilling stjålet billederne henne på Spies’ hjemmeside.
Så I har altså bare at skrive godt og kreativt og være hamrende opfindsomme!

Til gengæld forbeholder jeg mig ret til at ignorere samtlige indlæg, der handler om romantiske frierier på ferier. Og kærlighed. Og bryllupper. Og faktisk også hunde.
Ja, så lille et menneske er jeg for tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.