Derfor er mannequindukker, der knalder en god idé

Jeg har tidligere rablet om, hvor pjattet jeg er med Instagram. Det vil jeg godt trække tilbage.

I øjeblikket er der ikke andet i mit feed end eksotiske billeder fra Maldiverne, Thailand, Florida, Indien og min bare røv. Suppleret af modeshows, goodiebags, backstageparties og glimmer fra modeugen i København – og det er jeg simpelthen ikke et stort nok menneske til at gide at se på, for jeg er så vintertræt og solhungrende, at jeg er et knurhår fra at smide mig i et solarium, bare for at få noget varme og lys i kroppen. I stedet vælger jeg det fornuftige alternativ til cancergrillen og skræmmer livet af mine kolleger ved at ligne et lig hver morgen, når jeg sidder foran pc’en med en meget kraftig lyslampe i et meget blegt ansigt.

Det er nemt at blive sat i bås som sart særling, når man er en af dem, der bliver helt apatisk, depri og meget, meget lækkersulten om vinteren, hvor det er mørkt, gråt og koldt. Nu er det heldigvis blevet videnskabeligt bevist, at vi har brug for lys – og når vi ikke får det, så daler energiniveauet ganske betragteligt. Og lige om lidt giver jeg dig det bedste argument ever for, at overtrække kortet og bestille en rejse til et varmt sted.

Naturligvis har rejseselskaberne en kontant interesse i, at overbevise os om, at vi har brug for sol om vinteren og det er da også Spies, der står bag forsøget. Alligevel vil jeg godt give point for en godt udtænkt viral kampagne, der fortæller hvor stor betydning lyset egentlig har for vores liv – og sexliv, ikke at forglemme. Faktisk kan man godt gå så langt, som til at sige, at vinteren ødelægger vores sexliv. Og hvordan rejseselskabet så har testet det, kan man se her.
Det involverer mannequindukker, der knalder og så siger jeg ikke mere…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.