Om hverdagsglamour eller manglen på samme

På den eneste side er det svært opmuntrende, når man modtager stimevis af komplimenter, fordi man er iført pailletter på jobbet en ganske almindelig hverdag. På den anden side er det som om, at det glamourøse går af, når man er nødsaget til at indrømme, at den festlige påklædning i virkeligheden skyldes, at der er så meget top på vasketøjskurven, at man i stedet er gået i gang med afdelingen for festtøj i skabet.

Jeg har både en Hamborg og en Oslo-guide på vej, men med upcoming modeuge og afslutningen af et par store projekter, der er noget pres på for tiden. Indtil jeg vender tilbage, kan du muntre dig med denne dejlige dame. Hvis du, som jeg, hverken har tid til at træne, eller spise synderligt sundt, så guider hun til dig, hvordan du kan klæde dig slank og lækker og på den måde camouflere lidt ekstra på sidebenene.

De kendte gør det også, just sayin’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.