If it makes you happy, do it!

 

2012 har været et udfordrende år. For nu at sige det så pænt, som vokabulariet tillader.

Derfor har en af investeringerne, her på falderebet, været et billede af min yndlingsgrafiske kunstner, Therese Sennerholt, der laver et sandt festfyrværkeri af sjove, underfundige og rammende prints på plakater og postkort, hvor jeg egentlig gerne bare ville have dem alle sammen.

Når valget er faldet på denne plakat, så er det fordi, jeg tror, at meget kunne være anderledes, hvis man husker at holde sig for øje, at man skal være glad i det man gør. Og ellers skal man lade være. Hvilket jo er så rasende svært at efterleve i praksis, at jeg gerne vil se på det som en daglig reminder. Der er masser af ønsker, håb og planer for 2013 og I skal løbende blive indviet i dem hen ad vejen, men jeg kan allerede nu sige, at det bliver et år med mere dans, fest og rejser.

Godt nytår til dig og dine og de bedste ønsker og håb for Jer alle!

Og husk, at festen ofte er den, som du selv kommer med.

NB: Og lad nu være med at sende de latterlige nytårskæde-sms’er der kører rundt hvert år. De er pisseirriterende. Brug i stedet fem minutter på at skrive en ordentlig hilsen. Yes, you can!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.