Når en brokker sig, kommer en anden i avisen

Verden er et forunderligt sted.

Eksempelvis kan den fungere sådan, at en brokker sig på sin blog. Derefter går der et par dage, og så kommer en anden i avisen, oveni købet i to udgaver.

Og lad mig lige slå fast:

Valget om, at tage sagen i retten er helt principiel. Ikke kun for os, men også for de mange, der får uberettige bøder og som, helt forståeligt, ikke orker at lægge sig ud med de private parkeringsselskaber. Eller som bare ikke tør tage chancen og risikere at betale sagsomkostninger på mange tusinde kroner, for når en sag behandles i retssystemet, kan den altså gå begge veje, mange taber og derfor er det helt logisk at vælge at betale ved kasse 1.

Engang i mellem skal man tage en for holdet og forhåbentlig kommer denne sag mange andre til gode. Derfor stor tak til de mange tusind mennesker, der har læst artiklen, både her og i avisen, som har været med til at dele budskabet om, at det ind i mellem betaler sig at tage kampen. Derfor er dommen også sendt til FDM, så flere får mulighed for at vinde, når en urimelig pengemaskine kommer på tværs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.