Eat, drink and be merry!

De seneste dage har vi gået rundt om hinanden og på skift messet: “Hvad har vi glemt? Hvad har vi glemt? Hvad har vi glemt?”, mens den anden har svaret: “Det ved jeg ikke, Det ved jeg ikke, Det ved jeg ikke”

Verdens største juletræ er mokket ind i verdens mindste stue, alle gaver er i hus, hvilket er en forbedring på 100% i forhold til sidste år, der er ænder, konfekt, knas og sprut, but still….

Som værter for årets juleshow, gider man jo ikke mangle noget – men selvfølgelig er der en gave, der er pist forsvundet, de to flasker hvidvin vi begge ved er købt, er også væk og sofabordet er braset sammen undervejs. Men når butikkerne bukker og man ved, at der ikke rigtig er noget at gøre ved det, uanset hvad der mangler, så er det som om roen sænker sig alligevel – selvom der er 800 ting, der liiiige skal ordnes i sidste øjeblik.

Som regel er det ikke noget lidt god vin og Disneys Juleshow ikke kan rettet op på – og ellers må vi ringe efter en pizza.

En ekstra og særlig tanke går til Jer, der ikke synes julen er hjerternes fest, men i stedet føler sig triste og ensomme. Røde Kors har gjort en kæmpe arbejde for at få bugt med ensomheden, bla. ved at teame folk, så de, der ønskede det slap for at holde jul alene. En meget prisværdig indsats, synes jeg.

Rigtig glædelig jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.