Sådan får du fastfood på den sunde måde

Engang i mellem går det lidt for stærkt her i residensen. Så det der med aftensmad, indkøb og madlavning bliver afløst af købemad på pizza/indisk/sushi-måden. Irriterende, men nødvendigt når hverdagen skal hænge sammen i travle familier.

Derfor er jeg piv-glad for at have opdaget en endnu nemmere og sundere måde at få fastfood på. Flinke mennesker fra Skagen Food leverer løsningen på dørtrinnet – bogstaveligt talt.

Min nye ven i nøden hedder Convenience og det er lige, hvad det er. For pakken lander lige uden for hoveddøren og består af en fiskeret med tilbehør.

Og nu kommer det allerbedste: Det er tilberedt, så det eneste man selv skal gøre er at tænde ovnen, sætte bakkerne i, vente 20 min. og så er der mad. Lige til at  overkomme, må man sige. Derudover er det sundt, man har fået fisk og så kan man næsten ikke bede om mere.

På hjemmesiden kan man via postnummer se, hvilken dag pakken leveres, man kan vælge om man vil have levering hver eller hver anden, tredje eller fjerde uge, i lige og ulige uger og man kan tilkøbe ekstravarer som vildt, and, sushi og så videre. Og er der en uge, man ikke ønsker levering, går man bare på hjemmesiden og afmelder.

Er man typen, der insisterer på selv at fedte rundt i køkkenet, kan man i stedet vælge andre fiskepakker som man selv tilbereder. Eksempelvis basispakker med ”almindelige” slags fisk, luksus, fantasy med eksotiske fisk og pakker med særligt børneegnet fisk. Incl. opskrifter naturligvis!

Jeg er stor fan af at man på den måde kan prøve noget forskelligt og især at andre har planlagt, indkøbt og tilberedt aftensmaden for en!

NB – nej, der er desværre ikke noget fristende billede, for fadet var tømt inden jeg fik trykket på knappen. Beklager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.