Fugt i fundamentet

Som jeg, ganske in-diskret fik teaset for, var jeg til Zulu Comedy Galla i søndags. Hvilket kan opsummeres til: Fremragende og skidesjovt. Og så er den dér Opera virkelig pæn og det er altså fedt, at man bruger sådan en bygning til et comedyarrangement, der ellers mest har tradition for at foregå i tilrøgede kælderlokaler.

Nu vil jeg ikke afsløre det hele her, for showet kommer i fjerneren på søndag, men to ting kan jeg godt sige:

Martin Brygmann er nok den mest sindsyge komiker, vi har her i landet. Det er lavkomik på allerlaveste plan, når han i showet giver pikspilleri (Undskyld!!) en helt ny betydning

Se smagsprøve her

Jeg har aldrig været den store fan af Nikolaj Lie Kaas, faktisk er der film jeg ikke har set, fordi han spillermed i dem. Men jeg må sige jeg har nyfunden respekt og begejstring for manden, fordi han er en fremragende vært og virkelig viste et kæmpe humoristisk talent. Eksempelvis da han sammen med Rasmus Bjerg gav den som Nik & Ras i musikvideoparodi på skuespilleres medvirken i diverse reklamer under den meget sigende titel:

Fugt i fundamentet

Alt i alt så kan jeg kun anbefale at se Zulu Comedy Galla på søndag – og husk at se det helt til slut: Der vanker en overraskelse af de helt sjove!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.