Så er hjernedødskriteriet vist opfyldt

( Tager meget, meget dyb indånding)

(Og en mere)

Engang i mellem, ikke? Så er der folk, der er så gennemført åndssvage og siger noget så idiotisk, at jeg seriøst overvejer at afskaffe ytringsfriheden.  Jo sgu.  Fordi der simpelthen må være en grænse for, hvor meget p.i.s man skal lukke ud.

Hold nu k…, hvor bliver jeg sur, ked af det og rasende, når nogen laver denne statusopdatering på Facebook: (Citatet er indsat med kursiv)

Kære venner… Tænk lige over den her inden I donerer til Afrika indsamlingen…I Danmark har vi børn der går i seng uden at spise… Ældre og syge der ikke får medicin… Psykisk syge uden behandling… Tropper uden ordentligt udstyr… Vi donerer millioner til andre lande, i stedet for at hjælpe vore egne først. 99% af jer
vil ikke have modet til at kopiere dette

Are you f*ucking kidding me??!!

Jeg tror, de fleste er enige i, at der er mange, mange områder i Danmark, hvor tingene kan gøres bedre og vi kan hjælpe mere. Mig selv inklusive. Men at sammenligne det med situationen i Afrika, hvor 12 millioner mennesker er ved at dø, er jo som at sammenligne æbler med flødeskumskager. Vores velfærdsproblemer er altså svære at sidestille med en hungersnød.

Men der hvor kæden for alvor hopper af er: Ovenstående er skrevet af en, der har levet hele sit liv på overførselsindkomst!

Oh yes, ladies and gentlemen, det er åbenbart den holdning, man udvikler når man har fået hjælp hele sit liv, aldrig nogensinde har arbejdet og aldrig nogensinde har bidraget til det samfund, der forsørger en.

Det er åbenbart helt ok at sidde på sin røv og tage imod og samtidig slå på tromme for, at andre ikke skal have livsvigtig hjælp (Og for god ordens skyld, så har jeg
ikke noget mod folk på berettiget overførselsindkomst!)

Men ved I hvad? Den slags holdninger har præcis modsatte effekt på mig. Jeg bliver simpelthen så helt ekstremt gavmild. Og har nu fordoblet min allerede givne donation til Østafrika.

Håber I gør det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.