Shit mother fucker fuck shit*

Tror simpelthen alle møbler i The House of Crap har rottet sig sammen mod mig. Serioulsy!

Sad og arbejdede, nød at solen faldt ind ad vinduerne til en forandring og lod blikket glide videre til spritny sofa. Synes jeg så mærkelig skygge på sofa og kiggede lige igen. For at opdage dette:

Bemærk den yndige og meget omfattende blå plamage

 

 

Mørkeblå farve, der med stor præcision er t-v-æ-r-e-t udover ny, hvid sofa. Det er præcis to måneder siden, ny sofa blev indlemmet efter i familien efter, at jeg i 7 år (7 år!!!) har kæmpet for at slippe af med lortebrune skrumler. 7 år, hvor det har været en klokkeklar aftale at vi skulle have en ny sofa, men hvor alle, ALLE kandidater af mærkelige grunde er blevet vetoet af Generalen.

Denne sofa blev så kompromiset. Altså det mindst dårlige valg. Og blev aftalt købt sidste sommer. Hvor Generalen selvfølgelig, da vi stod i bolighuset, alligevel ikke syntes den helt var sagen.

I februar fik jeg nok og købte den selv. (Ingen normale mennesker bruger sgu da 7 år på, at blive enige om en ny sofa. Seriously!)

Og er kisteglad for den!

Men den slags betyder åbenbart, at Nemesis kommer og sparker en lige i r…, for nu er sofa fedtet ind i meget mørkeblåt jeansfarve. Og der er kun en i familien, der har fået nye jeans – og det er hverken hunden eller Generalen.

Der er, med andre ord, kun mig selv at bebrejde (og det er næsten det værste)

*Kendere vil naturligvis vide, at udtrykket stammer fra SATC, hvor Samanthas planer går i vasken, da hun har overset en aftale i kalenderen:

Samantha: Shit mother fucker fuck shit.
Miranda: Theres a shit mother fucker fuck shit situation?
Samantha: I have to go to the theatre.
Carrie: They finally made that mandatory?
Samantha: Smith’s in it.
Miranda: So its childrens theatre.

Ja, there is a shit mother fucker fuck shit situation

Hvordan f… får man det farve af igen ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.