Bøf og blowjob-dag

Billede lånt fra amateurgourmet.com. Sig hvis det skal fjernes

Billede lånt fra amateurgourmet.com. Sig hvis det skal fjernes

I dag er det åbenbart international Bøf og Blowjob-dag.

Jo, den er god nok. Det er opfindsomme mænds svar på Valentines Day den 14.februar, som de mener kun tilgodeser kvinderne og som det åg, det er, at slæbe blomster, chokolade, bamser hjem til madammen eller arrangere en romantisk middag, skal det selvfølgelig, som i en hver anden handel betales tilbage.

Så en måned efter, i dag den 14. marts er der afregning ved kasse 1.

I al sin enkelhed går det ud på, at manden er berettiget til at få serveret en mør bøf og et b…job – og ikke nødvendigvis i den rækkefølge, for ”så kan du vise, hvor meget du holder af ham”, som det lyder i erklæringen fra de driftige mænd bag ideen.

Meget kan man sige om mænd, men når der er udsigt til noget, for egen vindings skyld, så kender opfindsomheden ingen grænser.

Men nu er Valentines Day ikke længere væk end, at de fleste nok tydeligt husker det store hylekor af mænd, der havde mere end travlt med at erklære Valentines Day for falsk, amerikaniseret, forlorent, et blomsterhandler-påfund og latterligt og som, og jeg citerer: ”Fandme ikke vil tvinges til tvinges til at skulle stille med blomster eller noget som helst andet, bare fordi nogle sindsyge amerikanere og blomsterhandlerne dikterer det.” Citat slut.

Nuvel. Tvangselementet kan jeg faktisk godt forstå. Ingen bryder sig om moderat fysisk pres. Og alle ved jo at mænd er så ekstremt gode til at give blomster og andre erkendtligheder, at en Valentins-buket vil vælte læsset fuldstændig. Man orker jo ikke alle de blomster…  

Og man skal jo heller ikke tvinge folk ud i noget, de ikke har lyst til. Bevares. Så jeg er ikke den, der trækker ”et latterligt, amerikansk, kommercielt koncept” ned over hovedet på folk. Uanset hvilket hoved det handler om.

Iøvrigt: Synes den er hel gal med fordelingen af goderne. Hvorfor er det lige, at kvinderne skal spises af med den fesne og kedelige buket?

Vil sgu da fortrække en steak frites og et BJ anytime!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.