7 minutters-reglen

Advarsel: I det følgende kan der forekomme anstødeligt sprogbrug og uønskede billeder (på nethinden)

Ja, mener det er passende med en advarsel. Følgende udspringer nemlig af et damearrangement og alle ved jo, at damer i flok og sprut i rå mængder er en utrolig risikabel cocktail. Samt at damer taler… Og i udvalget af emner stiger i takt med promillerne (Læs: Der er ingen grænser. Overhovedet)

Det havde manden i huset luret og forlod etablissementet lige inden 7-minutters reglen kom på bordet. Denne 7-minutters regel er noget, der diskuteres meget i øjeblikket, også i blogland*, så det nærmer sig ren rip-off at omtale det også. Men læserinddragelse er jo det nye sort og i dette tilfælde er input mere end velkomne.

Men altså… 7-minutters reglen er: 7 minutters sex. Hver dag. No more, no less. Every fucking(!) day.

Konceptet er åbenbart opfundet for at holde liv i de hjemlige gemakker. Med den underbyggede tese: Mænd kan aldrig få nok og kvinder gider aldrig. Enter: 7-minutters-reglen og så er han glad og hun får fred…

Det ved jeg sgu ikke lige, hvad jeg skal mene om.

Man kan jo sige, det er det samme som at lufte hund. Det skal også gøres hver dag i al slags vejr, selvom man ikke gider. Synes måske ikke det er helt sammenlignelige størrelser.

Andre argumenter var: ”Så får man det da gjort – og det er nemmere, hvis der er fast ramme omkring og man ikke skal være stresset over, at man skal op om 5 timer og helst vil sige nej” og ” 7-minutter er da bedre end ingenting” over ”Totalt kvindenedgørende” og ”Tilbage til stenalderen”.

Det krævede lige en sjus mere.

Der er jo også nogle helt praktiske ting i det, som jeg ikke helt kan gennemskue.

Hvordan gør man rent praktisk? Siger man:” 1-2-3-nu” og så er man i gang? Sætter man æggeuret for at holde styr på tiden? Må man fortsætte, hvis man det nu går rigtig godt, når uret ringer? Er det ikke utroligt usexet? Og gider man(d) overhovedet, når man ved, at den anden kun gør det for husfredens skyld? Og er det ikke en kende stereotypt og forfladigende at reducere mænd til nogle, der bare skal have taget trykket og så er der harmoni og idyl på matriklen? For slet ikke at tale om, at kategorisere kvinder som nogle, der bare aldrig gider? (Og i så fald, så kan det jo være, fordi han er en idiot og det løses jo ikke med 7 minutter)

Jeg er egentlig ikke sikker på, at vi nåede til nogen konklusion på det, med de 7 minutter. Eller om der er nogen. Derfor er det jo interessant at høre, hvad I derude i blogland synes?

Undersøgelsen bliver formentlig lidt løs, men ville I gøre det? Og hvorfor? Eller hvorfor ikke?

* 7-minuttersreglen er en af de mest omtalte, så det giver ikke mening at linke til alle dem, der har skrevet om det. Tilgengæld er der en, der har afprøvet det og det kan du læse om hos Fuhrmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.