Version 2011 – den nye og forbedrede udgave

De er en fast del af et nyt år.

Nytårsfortsætterne. Og gerne på en liste så lang som Kong Volmers røv:

Vi skal både motionere mere, spise sundere, tabe sig, undgå sukker, være en bedre ven, mere nærværende, være en bedre partner, dyrke mere sex, sove mere, bruge færre penge og generelt være et bedre menneske.  Hvilket i udpræget grad viser sig i landets fitnesscentre, hvor det ikke er til at opdrive et ledigt sæde på en spinningcykel, en motionsmaskine eller et ”stram røven op”-hold på hele den nordlige halvkugle.

Jeg har kun et nytårsfortsæt: Nemlig ikke at have nogen overhovedet! Ikke at jeg er uambitiøs, nej, nej. Faktisk er jeg helt på rette spor, fortæller adskillige artikler om emnet. Videnskabelig forskning viser nemlig, at de spontane indfald med gode intentioner ikke virker en dyt. Fordi det ikke er et oprigtigt ønske. Den kan man jo så tygge lidt på, mens man venter på en plads på spinningholdet (hjemme i sofaen…)

Nu er jeg sådan anlagt, at jeg tror mere på gulerod end pisk. Der er nærmest ikke grænser for, hvor højt jeg vil hoppe eller hvad jeg vil udsætte mig selv for, hvis der vanker en belønning i den anden ende.

I den forbindelse har jeg fundet lidt inspiration. Hjemmetræning skulle jo være så moderne og tidsbesparende og jeg er ret sikker på, at et par ganges ugentlig træning ala Kylie i videoen her, skulle kunne få gjort kål på nogle af punkterne på ”Bliv et bedre menneske” to-do listen.

Og hvis ikke det er vejen frem (eller du har svært ved at mase en velour-tyr ind i hjemmet) vil jeg godt slå et slag for Familiejournalen i denne uge: Slank med strik! Mens alle andre dameblade, motionsblade og aviser er ved at svømme over af slankekure er Familiejournalen en sand firstmover på området: Fuck slankekuren og ifør dig camouflagetøj i stedet. Så frem med striktrøjen, strik rocks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.