Vær velkommen…

Så står man der igen. I noget lidt for stramt tøj, med lidt for meget glimmer i ansigtet og alt for mange bristede drømme og forhåbninger.

Og mens alle går i ”Goooodt Nytååååååååååår” –ekstase, så rammer nytårsdepressionen en anden for fuld skrue. For mit vedkommende begynder den gerne omkring den 28. december, hvor det stadig er uafklaret, hvor og især hvordan, ”Årets store brag” og ”Årets festligste sidste aften” skal tilbringes. Som oftest bliver der lavet en feberredning i sidste øjeblik og kl. 24.00 dut den 31.12, slår NytårsMonstret til.

For lige dér, midt i klokkeslag, kransekage, kys og påtaget morskab, står det smertede klart, at tiden er rindet ud og vi er i gang med et nyt år. Mens champagne, raketter og folks mundvand flyver om ørerne på en, påpeger NytårsMonstret, hvad man har gået og syslet med i hele det foregående år. Skal man gøre status (og det skal man jo her i højsæsonen), så er det ikke det store, der er bedrevet hos Christina Melchiors A/S:

Intet nyt job, intet fancy bryllup, ingen børn, ingen huskøb, ingen store eksotiske rejser… Ja, faktisk ikke noget at bemærke indenfor kategorien Store Ting. Og hvis man har det på ønskesedlen, ja så er der nok at være deprimeret over.

Denne gang er det anderledes. Nej nej, der er ikke sket nogen af ovenstående ting. Til gengæld er der sket en hel masse andet. Ting, der betyder, at jeg er sikker på det bliver et godt år!

For der er blevet rykket om og rokeret i dette menneskelige matrikelnummer, som betyder at jeg er sikker på, at jeg også får rykket mig. Faktisk er jeg i så fuld gang, at jeg indimellem bliver helt bekymret for mit aktivitetsniveau.

Så mens andre er ved at gå til i januardepression, overtræk og almen tristesse, så er jeg nærmeste boblende forventningsfuld over dette år. Et helt nyt, blankt ubrugt år, der bare ligger og frister med alle sine muligheder og jeg glæder mig allerede til, hvad der skal skrives i årsberetningen i 2011/2012.

En af aktiviteterne er denne blog.  For første gang i 10 år kan jeg tillade mig at have en mening og jeg må endda gerne have den offentligt. Har nemlig fået en ualmindelig large arbejdsgiver (Nemlig Christina Melchiors A/S. Hun er også skide sød, laver lækker kaffe og gir gode gaver, så jeg er sikker på, at vi nok skal komme overens )

Den danske medieverden har efterhånden udviklet sig til lidt af en børnehave, så nu vil jeg byde dig velkommen i min sandkasse. Her vil du møde meninger, mod og måske en lille smule provokation. Her er ingen regler, snærende bånd og normer for, hvad jeg kan tillade mig at skrive. Det skulle da lige være almen moral, men det tager jeg ikke så tungt.

Du kan forvente at læse om politik, medier, kommunikation, idiotiske mennesker på fri fod, løs fabuleren over aktuelle begivenheder og så kommer Tante Takt og Tone helt sikkert også på besøg. Kort sagt: Livet som det ser ud fra mine sko.

PS: Skulle nogen bekymre sig om min nytårsaften, så don’t worry. Det var en FANTASTISK aften, faktisk den bedste i årevis! Der var kys, kransekage, champagne, mundvand, glimmer, dejlige venner og skønne -forhåbentligt – nye venner. Og ikke skyggen af NytårsMonstre eller tårer.

Hvis den aften udstikker linjen for resten af året, så bliver 2011 aldeles forrygende!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.